Παράθυρα Στέγης Zenith

Zenith παράθυρα στέγης

ο ουρανός,το διάστημα, το όνειρο

Ξύλο και τζάμι υψηλής ποιότητας.

Τα παράθυρα Zenith είναι το ιδανικό συμπλήρωμα της Tegola Canadese για την εξασφάλιση φωτεινότητας και προστασίας στον φεγγίτη. Κατασκευάζονται με επιλεγμένη ξυλεία, εμποτισμένη από πριν και επεξεργασμένη κατά της μούχλας και της υγρασίας.

Η σκοτεινή σοφίτα της στέγης τοποθετώντας παράθυρα Zenith μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε ένα ζεστό χώρο του σπιτιού σας. Το αποκορύφωμα μπορεί επιτυχώς να το μετατρέψει σε μια φωτεινή σοφίτα, ένα ευχάριστο περιβάλλον για να ζήσετε και για να χαλαρώσετε, η αληθινή θέση των ονείρων σας, με παρά μόνο τον ουρανό, τον ήλιο, τα σύννεφα και τα αστέρια μπροστά στα μάτια σας.

Σχεδιάστηκε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να εξασφαλίζει έναν φυσικό εξαερισμό στους χώρους και εγγυάται μία άριστη ηχομόνωση. Τα παράθυρα Zenith διατίθενται σε 10 διαφορετικές διαστάσεις και μπορούν να εξοπλιστούν από μία μεγάλη γκάμα από στόρια σκίασης για προφύλαξη από τον ήλιο, περσίδες, εξωτερικά στόρια, περιστρεφόμενα ρολλά και τηλεχειριστήρια. Διάφοροι τρόποι σύνδεσης επιτρέπουν την τοποθέτηση των Zenith με τα διάφορα προστατευτικά κάλυψης της στέγης. Στις ίδιες διαστάσεις, τα Zenith μεταδίδουν στον φεγγίτη περίπου 10% περισσότερο φως.